Barion Pixel www.egeszsegmegoldasshop.hu
Drága Látogatónk! Tájékoztatunk, hogy mi is cookie-kat használunk a felhasználói élményed növeléséhez! Kérlek fogadd el, ahogy szoktad máshol is :) A cookie-kat bármikor törölheted a böngészőben található, „cookie-k törlése” opcióval.

»
Fánk

Hozzávalók: 1 csomag Emese süteménypor + sütipor a deszka lisztezéséhez, 3 tojás, 1 csipet só, 1 dl tej, 5 dkg élesztő, 5 dkg olvasztott margarin.

A cukrozott tejben felfuttatjuk az élesztőt, a sütiporhoz kevert többi alapanyaggal tésztát dagasztunk. Lisztezett deszkán két ujjnyi vastagra sodorjuk, és közepes méretű pogácsa szaggatóval szaggatjuk. Közben étolajat forrósítunk egy lábasban. A kis pogácsa közepét ujjunkkal kilyukasztjuk és a nem lisztes felével lefelé az olajba helyezzük. Fedőt teszünk a lábasra és kb. fél percig sütjük. Amikor arany sárga színe van, megfordítjuk, de akkor már nem teszünk rá fedőt. Ha kisült papírszalvétás tányérra tesszük lecsepegni. Sárgabarack lekvárral tálaljuk.


FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

Létrehozva: www.eshop-gyorsan.hu

YTI5MGNh